HACCPHACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) wij van Provero Pharma werken volgens de normen hiervan. Hazard: Een ‘hazard’ is een gevaar dat in een product aanwezig kan zijn en vervolgens een bedreiging voor de gezondheid van de consument kan vormen. Analysis: ‘Analysis’ staat voor het analyseren van de mogelijke aanwezige gevaren. Er moet een inschatting gemaakt worden van het risico. Het risico is een combinatie van de kans op het gevaar en de ernst van de gevolgen voor de gezondheid als dit zou gebeuren. Kort weergegeven geldt risico = kans x ernst. Citical Control Points: ‘Critical Control Points’ zijn punten in het proces die onder controle gehouden moeten worden om een gevaar te voorkomen, of terug te brengen tot een acceptabel niveau. Dit houdt in dat wij een kritische blik hebben op onze werkzaamheden en aantonen dat wij deze uitvoeren naar de richtlijnen van de hygiënecode die is opgesteld door Horeca Nederland. Wij werken volgens het strenge HACCP systeem waarbij alle mogelijke gevaren geanalyseerd, beperkt en regelmatig gecontroleerd worden. Dit doen we om de bedreiging van de gezondheid van de gebruiker te voorkomen. RecallOok wordt het recall proces binnen Provero Pharma regelmatig getest. Het recall proces houdt in dat er word gekeken hoe snel uitgeleverde producten gevonden en teruggeroepen zouden kunnen worden. Tot op heden hebben wij dit proces nooit daadwerkelijk hoeven uitvoeren omdat er binnen ons bedrijf nooit enige vorm van besmetting heeft plaatsgevonden. Gecertificeerd productiebedrijfProvero Pharma is een productiebedrijf dat de gezondheid van de gebruiker erg belangrijkst vindt. Wij nemen het HACCP systeem dan ook uiterst serieus. ProveroPharma BV is FSCC22000 gecertificeerd. |