Provero Pharma - Partner in voedingssupplementen

Private Label

Een eigen label draagt enorm bij aan het onderscheidend vermogen in de drukke markt. Onze producten kunnen van pas komen bij spieropbouw, afslanken, energietoename en kunnen helpen bij het verbeteren van de algehele gezondheid.

Wij leveren al jaren kwaliteitsproducten waaronder een pre work out, creatine, whey shakes, multivitaminen en BCAA. Wij werken zoveel mogelijk zonder hulp- en vulstoffen en zonder aspartaam.

U kunt bij ons al bestellen van 5 stuks per artikel per smaak en een minimaal orderbedrag van EUR. 200,-. Alle producten zijn verkrijgbaar in zwarte potten, een aantal producten ook in witte potten.

Uiteraard zijn er nog meer voordelen:

  • Levering uit eigen voorraad en met goede houdbaarheidsdata
  • Aanleveren van uw eigen label is mogelijk (pdf-bestand)
  • Pure Nederlandse kwaliteit
  • Betrouwbaarheid door jarenlange ervaring (ruim 20 jaar)
  • Altijd persoonlijk contact bij vragen over de supplementen, ons concept of bij bestellingen
  • Verzending van uw bestelling binnen 48 uur
  • Gratis verzending

Provero Pharma heeft een eigen inkoop- en kwaliteitsafdeling en heeft jarenlange ervaring met haar leveranciers, waardoor er een constante kwaliteit gegarandeerd kan worden. Wij werken volgens de HACCP richtlijnen en zijn bezig met de certificering van FSSC22000. Dit wil zeggen dat onze producten onder de geldende veiligheids- en hygiëneregels worden geproduceerd.

Van alle producten hebben wij een standaard label waarop alle specificaties van het product staan vermeld.  Natuurlijk is het ook mogelijk om uw eigen label ontwerp aan te leveren.  De aanleverspecificaties van de labels kunt u terugvinden op onze website.

Uiteraard kunnen we u ook in contact brengen met een DTP’er die al onze labelbestanden tot zijn beschikking heeft en u een aanbod kan doen. Let wel u bent zelf verantwoordelijk voor de vermeldingen op de labels, deze moeten voldoen aan de op dit moment geldende regels en wetgeving hierover.

Wij werken met 50% vooruitbetaling. De levertijd van de producten bedraagt doorgaans 48 uur na ontvangst van uw betaling en indien wij de labels voorradig hebben. Uiteraard zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Deze zijn online terug te vinden op onze website.

Met uw bedrijfsgegevens en KVK nummer kunt u inloggegevens verkrijgen zodat u onze producten en prijzen kunt bekijken. Tevens kunt u daar de productinformatie en labels terugvinden.

Meest gestelde vragen

– Algemeen

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw
De minimale afname is 5 stuks per artikel per smaak en een minimaal orderbedrag van EUR. 200,-.
Prijzen en productspecificaties zijn zichtbaar nadat u inloggegevens hebt ontvangen. Deze kunt u aanvragen op basis van uw bedrijfsgegevens en KVK nummer. Na goedkeuring ontvangt u een unieke toegangscode tot de volledige website, inclusief uitgebreide productinformatie en prijzen.
Nee, we verkopen niet aan consumenten en particulieren. Wij verkopen de producten alleen aan bedrijven.
U kunt een andere (kleur) verpakking kiezen onder maatwerk. Hiervoor gelden de minimale afnamen van 250 kg per soort per smaak of 10.000 capsules per soort.
Ja dat kan, dit valt onder maatwerk. Hiervoor gelden de minimale afnamen van 250 kg per soort per smaak of 10.000 capsules per soort. Hierbij kunt u zelf uw gewenste recept aanleveren. Wij zullen hier dan een offerte voor opstellen.
Nee, wij kunnen uw wel in contact brengen met een DTP’er die ervaring heeft met het opmaken van onze standaard labels. Blanco bestanden zijn te downloaden op deze website. Per product onderaan de productpagina. Zie voorbeeld Whey Shake Vanille
Streepjescodes zijn product gebonden en worden gebruikt voor bijvoorbeeld een kassasysteem, daarom heeft Provero Pharma op de standaard labels geen streepjescodes staan. Als u streepjescodes wenst kunt u deze online aanschaffen en op de labels (laten) plaatsen door uzelf of een DTP’er. Wij leveren geen streepjescodes.

– Transport

Wij leveren binnen 48 uur na ontvangst van uw betaling, indien wij labels op voorraad hebben.

– Kwaliteit

Wij werken volgens de HACCP richtlijnen en zijn bezig met de certificering van FSSC22000. Dit wil zeggen dat onze producten onder de geldende veiligheids- en hygiëneregels worden geproduceerd
Nadat u bent ingelogd, kunt u deze bij de productinformatie terugvinden.